Afdækningstape til pattegrisehuler

Vi har den rette afdækningstape til pattegrisehuler. Denne afdækningstape er af høj kvalitet, der sikre varmen hos pattegrisene.

 

For at reducerer forekomsten af navlebrok, kræves der et godt nærmiljø for de nyfødte grise. Derfor har vi udviklet SDA Staldstrø, som giver et blødt leje og reducerer smittetrykket i smågrisehulerne. 


Vi har erfaret at, et godt hygiejne- og strøelsesprodukt sammen med afdækningstapen, som øger temperaturen i smågrisehulerne, har en positiv effekt på forekomsten af navlebrok samt pattegrisenes trivsel. 


Afdækningstapen er en 2 i 1 løsning, som sparer flere arbejdsgange så hvis du og dine medarbejdere er trætte af at flytte træplader med huller rundt i stierne, og derved forøgede risikoen for smittespredning er afdækningstapen fra SDA løsningen.


Rengør forkanten på smågrisehulerne for fedt og støv og monter afdækningstapen, på forkanten af alle smågrisehuler, så den slutter tæt ved top og sider inden soen farer. Efterfølgende venter I bare på, at grisene bliver store nok til selv at rykke tapen af og dermed heller ikke har brug for den extra varme mere.


Der er to forskellige breder – 180 mm og 300 mm 
Vi har også gode erfaringer med, at montere afdækningstapen ved de mindste i klimastaldene, kombineret med brugen af SDA Staldstrø for at mindske forekomsten af diarre og forbedre trivslen.


Dette er en ekstra kraftig klæbende tape og der er 25 meter pr. rulle. 
 

0
Indkøbskurv
Kurven er tom
Kontakt SDA Handel Aps

Kontakt SDA Handel Aps

×
cookie ikon